Access Bars®

WIL JIJ BEREIKEN WAAR JE VAN DROOMT?

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken die de stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in je leven hebt gecreëerd, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen. 

Bij Access Bars worden verschillende punten op jouw hoofd zachtjes aangeraakt, waardoor je begint met het opruimen van al deze gedachten, ideeën en overtuigingen die jou beperken in jouw mogelijkheden. Zo kun je het leven gaan leiden waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is. 

Wat zou Access Bars® voor jou en jouw lichaam kunnen betekenen? Wat is er nog meer voor jou mogelijk? 

Access Bars® - Volwassenen

Ervaar tijd en ruimte! Een leeg hoofd zonder gedachten en overtuigingen. En vooral heerlijk ontspannen!

Access Bars® - Kids

Wil jij minder piekeren? Of meer zelfvertrouwen? Misschien wil je je gewoon helemaal fijn voelen? Kom dan even ontspannen!

Wat is Access Bars®
Waar is het  goed voor?

 Access Bars® bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze Bars verbinden zich op specifieke ‘bars-punten’ die staan voor verschillende  thema’s in je leven zoals geld, controle, creativiteit, lichaam, relaties, tijd & ruimte, dankbaarheid etc. Op deze ‘bars-punten’ liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen die je gedurende jouw leven hebt verzameld en die te maken hebben met deze thema’s.

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Als je je Bars laat nalopen is het alsof je op de delete-knop van de computer drukt. Het nalopen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat ze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. De energie in jouw lichaam wordt weer op gang gebracht en mogelijke blokkades worden verwijderd.

Access Bars® kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om Access Bars® te ontvangen, open je deuren naar toekomstige mogelijkheden.

Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven en vele anderen.  

 

Wat kan Access Bars jou opleveren?

Minder gevoelig voor prikkels

Vermindering van stress

Een gelukkig en blij gevoel

Vermindering van angst- en paniekaanvallen

Betere concentratie en minder examenstress

Beter slapen

Een gevoel van ontspanning

Meer zelfvertrouwen

  Een Access Bars® sessie

  HOE WERKT DAT?

 Wanneer je een Access Bars® behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel. Tijdens de  sessie raak ik  voorzichtig de verschillende Bars punten op je hoofd aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën en overtuigingen, die je mogelijk hebben beperkt, los te laten.  Elke sessie zal anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt. 

  Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Sommige mensen vallen in slaap. Anderen ontvangen beelden of voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.

  Soms vinden mensen het fijn om gewoon lekker te kletsen of precies van mij te horen welke punten worden aangeraakt en waar ze voor staan. Alles is goed. Het is immers jouw behandeling.

 De beste manier om erachter te komen hoe een Access Bars® behandeling voor jou is, is om het zelf te proberen. In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt gehad, en in het beste geval verandert het je leven. 

 

“Je gaat liggen en ze raakt de punten op je hoofd aan. Daarna voel je je gelukkig en blij.”

“Mijn hoofd voelt lekker. Ontspannen, leger. Snel toch weer”

“Wow San, heb het gevoel dat ik in een diepere realiteit zit.”

Van hart tot hart

In verbinding met jezelf en de ander. Coaching van hart tot hart.

Energetische massage

Loslaten door zachte, liefdevolle aanraking

Ademcoaching

Tijd voor rust en balans! Weer lekker in je vel door de juiste ademhaling.

Healing

Uit je hoofd en in je lijf. Laat je energie weer stromen.

Access Bars®

Laat je bars nalopen voor meer rust en ruimte.