ENERGETISCHE MASSAGE

DE KRACHT VAN ZACHTE AANRAKING

Een energetische massage is een combinatie van verschillende massagetechnieken die gericht is op het activeren van de energiestroom in het lichaam. Zo is het gericht op het activeren van de energie via meridianen, accupunctuurpunten, de orgaansystemen die daar onder liggen en de bijbehorende emoties. 

Tijdens de massage kijk ik naar het totale plaatje waarbij ik ook bewust voel waar er mogelijke blokkades in je lichaam zitten. Hierdoor kunnen deze mogelijk weer opgelost worden, zodat alles in het lichaam weer gaat stromen. Het is een hele intuïtieve kant van masseren.

ENERGETISCHE MASSAGE

    WAT IS HET?

De energetische massage is gebaseerd op de Chinese  geneeskunde en is erop gericht om de gezondheid in stand te houden. Emoties, gedachten en overtuigingen kunnen soms de veroorzaker van ziektes zijn. Door via een massage met de energiebanen te werken, wordt de energie bewogen en kan de invloed van gedachten en overtuigingen positief worden beïnvloed.

Tijdens de energetische massage wordt gewerkt met zowel meridianen en accupunctuurpunten, maar ook met de overdracht van universele energie. Zo worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd, waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

Tijdens de massage wordt er veel aandacht besteed aan de energetische- en intuïtieve kant van masseren. Ik ben echt aanwezig bij degene die ik masseer en doe dit met aandacht en intentie.

WAT KAN EEN ENERGETISCHE MASSAGE OPLEVEREN?   

Een energetische massage werkt heel ontspannend.

Het helpt jou bij het oplossen van blokkades en angsten. Pijnen in je lichaam kunnen verminderen.

Je hoofd is weer leeg en je staat weer stevig op de grond.

EEN ENERGETISCHE MASSAGE

 HOE WERKT DAT

 De levensenergie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale klachten, zoals angst, piekeren en stress, maar ook tot emotionele en fysieke klachten. Meestal zijn deze klachten een rechtstreeks gevolg van een disbalans. Een energetische massage is erop gericht het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

De energetische massage kent veel strijkende bewegingen, handopleggingen en maakt gebruik van accupunctuurpunten. Ik stem mijn energie af op jou en jouw lichaam, zodat deze gaat naar waar jij de energie nodig hebt. Het gaat naar plaatsen waar een blokkade zit waardoor sommige klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

 Tijdens de massage kan je de werking van de energie voelen door bv. warmte, koude, rillingen, borrelende darmen of moeheid. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Dit heeft geen effect op de behandeling zelf.

 Een energetische massage is volstrekt natuurlijk en kan als bijkomende therapie op de reguliere behandelingsmethoden de nodige ondersteuning bieden. Het is geen vervanging voor een medische behandeling.

 

 

 

 

 

 

Je hebt zulke fijne handen; ik kwam gelijk helemaal in de complete overgave en ontspanning”

Van hart tot hart

In verbinding met jezelf en de ander. Coaching van hart tot hart.

Energetische massage

Loslaten door zachte, liefdevolle aanraking

Ademcoaching

Tijd voor rust en balans! Weer lekker in je vel door de juiste ademhaling.

Healing

Uit je hoofd en in je lijf. Laat je energie weer stromen.

Access Bars®

Laat je bars nalopen voor meer rust en ruimte.