INTUÏTIEVE COACHING

COACHING VAN HART TOT HART

Mijn passie is coachen van hart tot hart. Graag coach ik kinderen en volwassenen om dichter bij hun pure zelf te blijven en hun hart te volgen. Dat is immers best een uitdaging in deze wereld vol verandering, verplichtingen en prikkels. Ik bied daarom praktische tools om te leren in verbinding te zijn met jezelf; met je eigen lichaam en jouw passies en talenten! Met praktische en expressieve technieken (tekenen, dansen) help ik mijn clienten om de eigen intuïtie te volgen.

 

Kennismaken?

Wil je eerst telefonisch kennismaken en de verschillende mogelijkheden bespreken? Bel gerust!

Access Bars®

Ervaar tijd en ruimte! Een leeg hoofd zonder gedachten en overtuigingen. En vooral heerlijk ontspannen!

Intuïtieve Coaching

 van hart tot hart

 

Als coach luister ik ècht. Ik luister niet alleen met mijn oren, maar ook met mijn ogen en buik. Ik zie het grotere geheel en verbind hetgeen ik hoor, zie en ervaar met elkaar. Zo kom ik snel tot de kern en kunnen we met elkaar onderzoeken wat er speelt. 

Samen gaan we aan de slag om te leren voelen. Je leert om je af te vragen wat er in je omgaat, wat je voelt en waarom je op een bepaalde manier reageert. Ook is het belangrijk te leren voelen welke gevoelens en emoties van jezelf zijn en welke van een ander. 

Ik begeleid je graag om in contact te staan met je intuïtie, met alles wat niet direct met het blote oog zichtbaar is. Ook gaan we samen aan de slag om concrete woorden te geven aan je intuïtie, zodat je hoofd, hart en buik kunt volgen en kunt gaan staan voor wie je bent: voor jouw passie en talenten

Kortom: ik begeleid jou graag om jou te leren om jezelf te verbinden met je lichaam en om je echt te verbinden met de ander. Op een nuchtere manier; down to earth, met concrete en praktisch toepasbare tools. 

 

 

Het hart is het centrum van verbinding en liefde. Van Passie. Vanuit je hart leer je (opnieuw) te verbinden.

Het hart is de verbindende schakel tussen je hoofd en je buik. Tussen jezelf en de ander.

Volg je hart en durf te voelen. Alleen dan maak je ècht verbinding met jezelf. En kan je je ècht verbinden met de ander.

  Een coachsessie

  HOE GAAT DAT?

In de intake maken we kennis met elkaar en kijken we naar de hulpvraag van jou of jouw kind. Indien het goed voelt voor zowel jou/jullie als voor mijzelf, maken we een plan voor het coachtraject. Gemiddeld duurt een coachtraject 3 tot 5 sessies.

In  de  verschillende sessies pas ik verschillende technieken toe. Zo kan het zijn dat we de ene keer creatief aan de slag gaan, de andere keer met meer cognitieve technieken of juist met systemisch werk. Ook kan energie- en ademwerk in de sessies worden geïntegreerd. De sessies vinden in principe plaats in mijn praktijkruimte. Soms kan het echter ook fijn zijn om naar buiten te gaan en een wandeling door het bos of over de hei te maken.

 

 

 

Tussen de sessies door zullen we de  voortgang bespreken en indien nodig de hulpvraag danwel het traject aanpassen.

Een sessie bij volwassene duurt 60 – 90 minuten. Bij kinderen duurt een sessie ongeveer 45 minuten.

 

 

 

 

“Sanne is heel open en toegankelijk. Ik voelde me gelijk op mijn gemak”

“Het was heel leuk om het dierenspel te spelen. Ik weet nu dat ik soms ook net zo wijs als een uil kan zijn”

“Het is best spannend om me kwetsbaar op te stellen, maar het voelt veilig om dit bij Sanne te doen 

Van hart tot hart

In verbinding met jezelf en de ander. Coaching van hart tot hart.

Energetische massage

Loslaten door zachte, liefdevolle aanraking

Ademcoaching

Tijd voor rust en balans! Weer lekker in je vel door de juiste ademhaling.

Healing

Uit je hoofd en in je lijf. Laat je energie weer stromen.

Access Bars®

Laat je bars nalopen voor meer rust en ruimte.