AGENDA

WORKSHOPS & TRAININGEN

Regelmatig organiseer ik leuke, inspirerende en toegankelijke workshops. Kijk dus vooral even verder!

Naast de vermelde dagen en tijden is het in overleg ook mogelijk om een privéworkshop op maat in te plannen op een ander moment en met een groep naar keuze.

Heb je interesse in een van de workshops of wil je graag meer informatie? Mail of bel mij gerust!

 

AGENDA

EXPRESS YOURSELF | 5 JUNI

EXPRESS YOURSELF!

Je onderbewustzijn weet alles. Het weet wat jouw wensen en verlangens zijn en wat je mag doen om het leven te leven waar jij écht gelukkig van wordt. Het weet precies wat jouw beperkende gedachten zijn en wat de patronen zijn waarin je vastloopt, maar het weet vooral ook wie je in je kern écht bent.

De meesten van ons nemen echter nauwelijks tijd om echt te voelen wat het onderbewustzijn ons te vertellen heeft. We weten vaak niet eens hoe we hierbij kunnen komen.

Tijdens deze middag nemen we je daarom graag mee in een expressieve reis waarin je mag ontdekken wat jouw onderbewustzijn jou te vertellen heeft. We gaan spelen met onze eigen expressie door middel van dans en creativiteit. Ook laten we ons onderbewuste voor ons spreken via verbonden ademhaling en visualisaties.

Dit zijn allemaal manieren om een echte, authentieke verbinding met jezelf aan te gaan en een diepere laag van jezelf te ontdekken.

We nodigen je uit om deze middag te ervaren vanuit pure nieuwsgierigheid. Om te spelen en ontdekken zonder presteren en vooral te genieten van alles wat naar boven kan en mag komen. Om jezelf te uiten. Gewoon even helemaal terug naar je authentieke ik om vanuit daar weer met een frisse blik en inspiratie de toekomst tegemoet te gaan.

Zit jij vast in belemmerende gedachten of overtuigingen? Of wil je juist ontdekken wat je écht nodig hebt? Ervaar dan de helende kracht van expressie en heet jezelf en de ander welkom tijdens onze workshop ‘Express yourself’.

PRAKTISCHE INFO:
Door: Sanne Scheffers & Bravon van Zutphen
Inloop: 13:00
Start workshop: 13:30
Eindtijd: 17:30
Prijs: €49

TICKETS

Tickets zijn online te koop.

VRAGEN?

Heb je vragen? Mail dan naar plezier@moeiteloos.nl of info@pippapep.nl

LOCATIE
Kanaalweg 84A, Utrecht

(Gratis parkeren kan naast het gebouw):
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

 

WORD JE EIGEN BESTE VRIEND(IN) | 19 juni

WORD JE EIGEN BESTE VRIEND(IN) 

Hoe zou het voor jou zijn om je eigen beste vriend(in) te zijn? Om jezelf helemaal te omarmen zoals je bent? Ga met ons mee op een innerlijke reis en kom in verbinding met je mooiste zelf!
In deze workshop laten we jou ervaren hoe het voelt om helemaal voor jezelf te leven! Even weg uit het geconditioneerde, opgelegde moeten, en helemaal ruimte maken voor joúw innerlijke wil.❤️‍🔥
Het belooft een speelse, magische middag te worden, met ademwerk, meditatie, visualisatie, informatie en ruimte voor het delen van persoonlijke verhalen.
Laat je verrassen en inspireren🤗🔥
Gun jij het jezelf om ruimte te maken voor jouw innerlijke wil? Doe dan vooral mee met onze workshop ‘Word je beste vriend(in)’.

PRAKTISCHE INFO
Door: Sanne Scheffers & Raoul Maat
Start workshop: 13:30
Eindtijd: 17:30
Prijs: €66 (inclusief drinken & lekkers) 

TICKETS

Je ticket koop je online.

VRAGEN?

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@pippapep.nl

LOCATIE
Kanaalweg 84A, Utrecht

Gratis parkeren kan naast het gebouw:
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

 

VERBONDEN ADEMCIRKEL | 22 juni

VERBONDEN ADEMCIRKEL

Zit jij vast in bepaalde patronen of gedachten? Of voel je spanning in je lichaam? Ervaar dan hoe het is om jezelf helemaal over te geven aan je adem en ontdek welke ruimte er in jouw lijf en leven mag ontstaan.

In deze ademcirkel gaan we samen kijken wat de verbonden ademhaling voor jou kan betekenen. De verbonden ademhaling is een liefdevolle en zelfhelende ademmethode, waarbij je jezelf helemaal mag overgeven aan je adem.

Al van jongs af aan ervaren we in ons leven ‘schrikmomenten’ waarbij we onze adem (onbewust) inhouden / vastzetten. Dit betekent dat we op zo’n moment ook bepaalde gevoelens en emoties vastzetten en we niet voluit ademen én leven. Hierdoor kunnen op de langere termijn klachten ontstaan; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je voelt je bijvoorbeeld gespannen of onrustig of komt slecht in slaap.

Door jezelf de ruimte te geven om voluit en bewust te ademen, ontstaat er weer ruimte in je adempatroon. Dit ervaar je niet alleen in je lichaam, maar ook in je verdere staat van zijn. Zo ervaar je daarna vaak letterlijk meer ruimte in jezelf en in je leven.

Tijdens deze workshop gaan we in een klein groepje van maximaal 5 personen aan de slag met de verbonden ademhaling. Ik zal jullie hierbij zowel gezamenlijk als individueel begeleiden.

KOSTEN
De kosten voor deze workshop bedragen € 44,- p.p. (inclusief water, thee en lekkers).

LOCATIE
Bewustzijnscentrum Bala, Huizen

AANMELDEN
Ben jij klaar om aan de slag te gaan met jouw eigen adem? Meld je dan via deze link aan: https://hipsy.nl/event/3422-verbonden-ademcirkel

Uiteraard mag je mij ook altijd een berichtje sturen via info@pippapep.nl als je vragen hebt.

Ik ontmoet je graag!

Lieve groet,
Sanne

Van hart tot hart

In verbinding met jezelf en de ander. Coaching van hart tot hart.

Energetische massage

Loslaten door zachte, liefdevolle aanraking

Ademcoaching

Tijd voor rust en balans! Weer lekker in je vel door de juiste ademhaling.

Healing

Uit je hoofd en in je lijf. Laat je energie weer stromen.

Access Bars®

Laat je bars nalopen voor meer rust en ruimte.