AGENDA

WORKSHOPS & TRAININGEN

Regelmatig organiseer ik leuke, inspirerende en toegankelijke workshops. Kijk dus vooral even verder!

Naast de vermelde dagen en tijden is het in overleg ook mogelijk om een privéworkshop op maat in te plannen op een ander moment en met een groep naar keuze.

Heb je interesse in een van de workshops of wil je graag meer informatie? Mail of bel mij gerust!

 

AGENDA

DE MAGIE VAN JE ADEM | ELKE DINSDAG ONLINE VAN 21u-22u

BEWUST ADEMEN

Wist je dat bewust ademen een hele effectieve manier is om diepgaande verandering aan te brengen in jouw leven? Om meer rust, ruimte en vrijheid te ervaren? Om beter te slapen in tijden van spanning?

Ik gun iedereen om deze ruimte en rust te ervaren en begeleid je dan ook graag wekelijks met een reeks mooie ademhalingsoefeningen; van rustig tot meer intens. De ademhalingsoefeningen worden ingeleid met het zetten van een intentie en oefeningen om je lichaam te openen voor de ademhaling.

Je zult merken dat je door vaker bewust te ademen steeds dichter bij jezelf komt en meer gemak en plezier in je leven ervaart.

Doe mee en ervaar het zelf!

KOSTEN

Eenmalige deelname aan de workshop bedraagt € 8,50 p.p. Het is ook mogelijk om een 10-rittenkaart te kopen; je betaalt dan € 75,-.

AANMELDEN

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met jouw eigen adem? Meld je dan snel aan via de volgende link: https://www.chipta.com/…/de-magie-van-je-adem/event-info/Je ontvangt dan de link naar de online ZOOM meeting!

Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact met mij op via info@pippapep.nl. 

ACCESS BARS CLASS | 26 September 2021

WAT IS ACCESS BARS?

 Access Bars is een proces waarbij je 32 punten op het hoofd zachtjes aanraakt. Deze punten zijn verbonden met energiebanen in je lichaam en staan voor verschillende thema’s in je leven zoals geld, controle, creativiteit, relaties, dankbaarheid etc. 

Op deze ‘bars-punten’ liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen die je gedurende jouw leven hebt verzameld en die te maken hebben met deze thema’s.  

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Als je je Bars laat nalopen is het alsof je op de delete-knop van de computer drukt. Door deze punten zachtjes aan te raken lossen polariteit, spanning en blokkades op waardoor jij weer JIJ kunt zijn. De energie in jouw lichaam wordt weer op gang gebracht en mogelijke blokkades worden verwijderd.
Als je bereid bent om Access Bars te ontvangen, open je deuren naar toekomstige mogelijkheden.

Wil je meer lezen over Access Bars; kijk dan op deze pagina.

INHOUD VAN DE CLASS

 Hoe zou het zijn om dit proces in 1 dag te leren, zodat je het altijd in kunt zetten bij zowel jezelf als bij anderen? Access Bars kun je heel makkelijk altijd en overal toepassen op zowel jezelf als bij anderen. De tools en clearings die je erbij ontvangt dragen bij aan meer gemak, plezier en glorie in jouw leven.  

Tijdens deze dag geef èn ontvang je 2x de behandeling, krijg je een uitgebreide uitleg en een geplastificeerde kaart waarop alle punten duidelijk zijn omgeschreven. Bovendien krijg je aan het einde van de dag een officieel certificaat die jou de bevoegdheid geeft om deze behandeling aan anderen (tegen betaling) te mogen geve

PRIJS

 De prijs voor deze dag is internationaal vastgesteld door Access Consiousness:

 – De standaard prijs bedraagt: €300,-       

–  Voor herhaling van deze Class betaal je €150,- 

 – Jongeren van 16 & 17 jaar betalen €150,- 

 – Kinderen t/m 15 jaar zijn gratis bij 1 betalende volwassene.,

 Ook de innerlijke mens wordt tijdens deze dag goed verzorg  met een lekkere lunch en andere fijne versnaperingen!

BEN JIJ KLAAR VOOR MEER VREUGDE, GEMAK EN PLEZIER? 

Meld je dan snel aan via info@pippapep.nl. Uiteraard zijn vragen ook meer dan welkom.

MASTERCLASS ENERGY BALANCING | 21 November & 12 December 2021

MASTERCLASS ENERGY BALANCING
Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de geneeskrachtige werking van je eigen lichaam? Zou jij willen leren hoe je jezelf beter in balans kunt brengen met behulp van je eigen energie? Dan is deze masterclass wat voor jou!

 

Je lichaam is van nature zo gemaakt dat het zichzelf kan genezen. Het vermogen van je lichaam om gezond te blijven en lichamelijke, psychische en/of emotionele ongemakken te overwinnen is eigenlijk één van de meest opvallende verschijnselen in de natuur. We leven echter in een wereld waarin velen van ons hebben geleerd om vanuit het hoofd te leven. Hierdoor verliezen we steeds meer het contact met ons lichaam en voelen we vaak niet (meer) wat ons lichaam ons vertelt.

In deze masterclass nemen we je daarom graag mee in de wereld van ‘Energy Balancing’. We leren je hoe je je energiesysteem kunt gebruiken om beter met stress om te gaan, onzekerheid te verminderen of jezelf van andere ongemakken te ontdoen. De tools die je in deze masterclass leert, kan je in het dagelijks leven voor jezelf en anderen inzetten. Je leert een taal die je lichaam al kent, namelijk de taal van energie.

HOE GAAN WE DIT DOEN?

We nemen je graag mee in de wereld van chakra’s en meridianen. Je leert door meditaties, lichaamsgerichte oefeningen, bewuste ademhaling en affirmaties hoe je de verschillende onderdelen van je energiesysteem kunt balanceren. We doen dit in vier sessies, met ieder een eigen thema.

PROGRAMMA

Dag 1 – zondag 12 november van 9:30u tot 17:00u 

Introductie tot het energiesysteem en het Basischakra (o.a. veiligheid, vertrouwen, gezondheid en gronding), Heligbeenchakra (o.a. emoties, seksualiteit en verlangen) en Zonnevlechtchakra (o.a. wil, gevoel van eigenwaarde en creativiteit).

Dag 2 – zondag 12 december van 9:30u tot 17:00u

Hartchakra (o.a. liefde, zelfacceptatie, mededogen en relaties) en Keelchakra (o.a. communicatie, waarheid en leugen en resonantie), 3e oog chakra (o.a. intuïtie, visualisatie en inzicht) en Kruinchakra (o.a. overtuigingen, eenheid en bewustzijn).

KOSTEN
De kosten bedragen € 299,- voor de gehele reeks. Meld je je vóór 1 oktober 2021 aan, dan betaal je € 275,-.

Tijdens elke masterclass wordt de innerlijke mens ook goed verzorgd met koffie, thee, een lunch en andere lekkere versnaperingen.

LOCATIE
Bewustzijncentrum Bala
Trompstraat 1
1271 SX Huizen

AANMELDEN
Ben jij klaar om met meer plezier en gemak door het leven te gaan? Meld je dan snel aan via de volgende link: https://www.chipta.com/…/masterclass-energy…/event-info/

Uiteraard kan je ook altijd terecht voor vragen via tulin@tulipacoaching.nl of info@pippapep.nl.

 

Dans je vrij!

Heb je weleens geprobeerd te dansen als een ooievaar? Of juist als een stoere tijger of grote olifant? Of gewoon als helemaal jij?

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar de kracht van dans en beweging. Durf jij gewoon te bewegen zoals je wilt? En hoe voel je je als je danst? We gaan lekker bewegen en ons helemaal vrij voelen. Grote kans dat je er heel blij van wordt en met een lach op je gezicht naar huis gaat!

Elke woensdag van 16 – 16.45 uur 

EUR 17,50 p.p.

Workshop klankschaal en edelstenen

Wist je dat geluid trilt en dat je dit kunt voelen? En wist je dat een edelsteen jou bijvoorbeeld kan helpen om beter te slapen?  Ontdek de kracht van geluid en edelstenen in deze leuke workshop. 

Elke woensdag van 17 – 17.45 uur EUR 17,50 p.p. 

Spelen met energie

Kan jij een onzichtbare bal laten bewegen? En kan jij de onzichtbare grens van de ander voelen? En wist je dat geluid ook kan bewegen? Kom lekker spelen en ontdek wat je allemaal kunt doen met energie & beweging.

Elke vrijdag van 16 – 16.45 uur 

EUR 17,50 p.p.

Ademoefeningen voor elke dag

Wist je dat je met dagelijkse ademoefeningen veel meer rust in je lichaam kunt ervaren? En weet je dat je met een goede ademhaling veel meer energie kunt hebben?

Leer praktische oefeningen voor elke dag

Elke vrijdag van 17 – 17.45 uur 

EUR 17,50 p.p.

Van hart tot hart

In verbinding met jezelf en de ander. Coaching van hart tot hart.

Ademcoaching

Tijd voor rust en balans! Weer lekker in je vel door de juiste ademhaling.

Energie & healing

Uit je hoofd en in je lijf. Laat je energie weer stromen.

Access Bars®

Laat je bars nalopen. Ervaar meer rust en ruimte.