‘Access Bars, werkt dat nou echt?’ en ‘Wat merk je van een Bars behandeling?’

Een tweetal vragen die vaak aan mij worden gesteld.

Het effect van een Bars behandeling is soms heel subtiel of niet direct merkbaar. Regelmatig brengt het echter wel direct grote verschillen teweeg. Zo kan je na een sessie opeens heel lang en diep slapen of ervaar je een diep ontspannen en rustig gevoel in je hoofd en lijf. Ook kan je een enorm gevoel van ruimte ervaren. Een enkele keer wordt er – behalve een ontspannen gevoel – vrijwel niets ervaren.

De uitwerking van een Bars behandeling duurt echter ongeveer 3-4 weken. Vaak begin je verschil te merken in de weken na de behandeling. Zo krijg ik regelmatig terug dat iemand ‘opeens’ dingen anders voelt, ervaart en doet. Beslissingen waar je al lang tegenaan liep te hikken gaan opeens vanzelf. Het leven lijkt ineens met veel meer gemak en plezier te gaan en er komen dingen op je pad die je net die ene stap verder brengen. Bizar maar waar.

De eerste keer dat ik zelf een #AccessBars behandeling kreeg vond ik het vooral erg ontspannen. Ik merkte pas echt een groot verschil na mijn 3e Bars behandeling. Al een tijdje was ik plannen aan het maken voor mijn eigen bedrijfje en het kwam maar niet van de grond, omdat ik nog niet echt voor mezelf en mijn kwaliteiten durfde te gaan staan. En opeens – een paar dagen na die 3e sessie – ging alles in een stroomversnelling..website af, eerste klanten.. echt zo gaaf! En sindsdien ben ik fan van Access Bars! Het kan je leven echt in positieve zin veranderen; of je brein het nou wil geloven of niet!